Ohjelma

Ink Fest tarjoaa monipuolista ohjelmaa koko viikonlopun ajan.

Perjantai 13.10.


17:00 ->
Matti Pietari Järvinen, Live-maalaus

Jatkuva performanssi


18:30
Shibari-performanssi
Saara ja Jarno Kantanen

20:30
Otto Mikkola & Pitkä Ikävä

22:00
Catsy Cats Dance crew

Lauantai 14.10.


12:00 ->
Matti Pietari Järvinen, Live-maalaus

Jatkuva performanssi


12:30 – 14:00
Itsesidonta – Shibari selftie 1,5h peruttu

Workshop


14:30 – 16:00
Shibaria pareille 1,5h peruttu

Workshop


16:00
Tuomo Mannonen solo

17:00 ->
Supersankari Suspension team, Suspension

Jatkuva performanssi


17:30
Velvet Knife duo

18:30
A. Takalo solo

20:00
Mellow Waves

21:30
Rokets


Lavalla

Esiintyjät

Saara ja Jarno Kantasen shibari-esitys ”Surrender” on esteettinen, intohimoinen ja tunteita herättävä. Performanssi vie katsojan maagiseen tunnelmaan. Esityksestä välittyy syvä kumppanuus, luottamus ja rakkaus. Roolit ovat selkeät: toinen hallitsee ja toinen antautuu. Esitys ei sisällä erotiikkaa tai väkivaltaa, K18.

Jarno Kantanen on tatuoija, taiteilija ja käsityöläinen. Jarno on erikoistunut japanilaiseen tatuointiin, mutta myös kulttuuriin, taiteeseen ja mytologiaan. Shibari on luonnollinen jatkumo esteettiselle tutkimusmatkalle. Sidonnat ovat japanilaiseen tyyliin yksinkertaisia ja kauniita.

Saara Kantanen on sitoja, teatteripuvustaja, käsityöläinen ja lampuri. Saaralle shibarista on tullut työ, elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää Billnäsissä sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja, sidontaa myös privaatisti. Saara osallistuu tänä vuonna useisiin tapahtumiin ja produktioihin sekä Suomessa että ulkomailla.

Shibari

Supersankari Suspension Team on suomalaisista ammattilävistäjistä ja suspensioharrastajista koostuva ryhmä, joka nostaa ihmisiä koukuista ilmaan. Osalla vuonna 2011 perustetusta tiimistä on kokemusta yli parin vuosikymmenen ajalta ja reissattu on ympäri maailmaa.

Esiintymisien lisäksi Supersankari Suspension Team järjestää suspensiotapahtumia muutaman kerran vuodessa, sekä myös yksityissuspensioita mahdollisuuksien mukaan. Kouvola Inkfesteillä pääsette seuraamaan tiimin työskentelyä ja roikotuksia muutaman tunnin ajan, tätä ei kannata missata!

Catsy Cats on tanssiryhmä, jonka kotipaikka on Kouvolassa ja ryhmä on perustettu 5 vuotta sitten. Catsy Cats keikkailee ympäri vuoden ja on esiintynyt ympäri eteläistä Suomea erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Inkfesteillä tullaan näkemään näyttävä ja energinen show. Saatatpa bongata eräältä ryhmän esiintyjältä Catsy Catsin signature tatuoinninkin. Tätä showta ei kannata missata!


Pato Klubin vintillä

Shibari Workshopit 14.10.

Lisätiedot beautyofshibari@gmail.com

HUOM! Shibari Workshopit peruttu pitäjän esteen vuoksi.


art is art

Taidenäyttely

Pato Klubilla on koko lokakuun 2023 ajan tatuoijien taidenäyttely, jossa tuodaan esiin artistien lahjakkuutta myös muussa kuin tatuointitaiteessa.
Käy kurkkaamassa Pato Klubilla mielenkiintoiset ja monipuoliset teokset, tai kierrä näyttely Inkfest-tapahtumassa.

Avajaiset 1.10. sunnuntaina klo 12-16

1.10.-29.10.
Ti – pe klo 11-17
La – su klo 12 – 16
Maanantaisin suljettu

Vapaa pääsy

Inkfest-tapahtuman aikana 13-14.10. näyttely sijaitsee tapahtuma-alueella.
Sisäänpääsy tapahtuma-aikana vain lipun ostaneille.