Hyvä tietää

Usein kysytyt kysymykset

Ennakkoliput myynnissä 18.8. alkaen
PERJANTAI 12 €, LAUANTAI 17 €, 2 PÄIVÄÄ 25 €
Ennakkoliput myynnissä 18.8. alkaen digilippu.fi
sekä Taidetupa Pikkuselma ti-pe 11-17 ja la-su 12-16.

Liput ovelta
PERJANTAI 15 €, LAUANTAI 20 €, 2 PÄIVÄÄ 30 €
Ovelta lippuja tapahtuman alkaessa niin kauan kuin lippuja riittää.
Maksutavat: pankki- ja luottokortti sekä käteinen.

Tapahtuman siirtyessä asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.

Valtaosa messuille osallistuvista tatuoijista saattaa ottaa muutaman varauksen ennakkoon, mutta jättää myös aikaa walk in tatuoinneille. Lähes kaikilla on omia malleja, joista voi valita mieleistään, mutta myös tilanteesta riippuen on mahdollista piirtää asiakkaan toiveesta sopiva kuva.

Jos tiedät jo ennakkoon tatuoijan, jonka tyyli kiinnostaa ja haluat varata ajan, niin kannattaa kysyä asiasta ennen messuja artistilta. Artistien yhteystiedot löytyvät nettisivujen esittelyistä. Jos taasen haluat spontaanisti valita kuvan paikan päällä, niin silloin kannattaa olla ajoissa artistin juttusilla, sillä päivän työt varataan järjestyksessä ja illalla artistit voivat olla täyteen buukattu.

Messuille kannattaa varata käteistä rahaa, sillä kaikilla tatuoijilla ei välttämättä ole kannettavaa maksupäätettä. Lähimmät pankkiautomaatit löytyy Kauppakeskus Kuusaantorilta tai K-Supermarket Koskituulelta Kuusankosken keskustassa.

Pysäköinti
Alueelta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Julkinen liikenne
Kouvolan bussiaikataulut löydät osoitteesta:
Kouvola reittiopas https://kouvola.digitransit.fi/

Bussilla pääset tapahtuma paikalle osoitteeseen Kyminväylä 2 (Taideruukki), saavuit sitten Kouvolan matkakeskukselle junalla tai Onnibussilla Kouvolan Veturi-kauppakeskukselle.

Paikallisia majoitusvaihtoehtoja

Sokos Hotel Vaakuna
https://www.sokoshotels.fi/fi/asiakasomistajan-edut

Asiakasomistajana majoitut Sokos Hotelleissa jopa 25 % Päivän hintaa edullisemmin. Hintaan sisältyy peruutusoikeus ja Bonukset.


Scandic Kouvola

Messuvieraille tarjoamme mielellämme alennusta päivän hinnasta.
Nämä varaukset voi tehdä suoraan osoitteessa www.scandichotels.fi,
käyttämällä koodia FIARB.

Suora linkki FIARB-koodilla varaamiseen:
https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=FIARB

Varaukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä.
Huoneita voi varata tarjotulla koodilla hotellin varaustilanteen mukaan.
Hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus.


Hotelli Sommelo

Tarjous ajalle 13-14.10.2023 hintaan
84 € /2hh/vrk
80€ /1hh /vrk
Hintoihin sisältyy aamiainen ja iltasauna.

Hinnat ovat voimassa niin kauan, kun huoneita on vapaana ja kun varaus tehdään suoraan hotelliin käyttäen tunnusta ”Inkfest tatuointimessut”

https://hotellisommelo.fi/

Pyörätuoliluiska ja hissi sijaitsevat Taideruukin etupihan puolella.

Maksullinen narikka on sisäänkäynnin yhteydessä 1. kerroksessa. Narikassa valvonta. Lipunmyynti ja tapahtuman sisäänkäynti 2. kerroksessa.

Tapahtumassa Pato Areenalla tarjolla pikku suolaista ja maittavaa vatsan täytettä.
Taideruukilla toimii myös herkullisia leivonnaisia ja tapahtumassa keittolounasta tarjoileva Cafe Ruukitar.

Tapahtumassa koko tapahtuma-ajan anniskelu.
Perjantaina tapahtuma on kokonaan K18 ja lauantaina tapahtuma on K18 klo 17 jälkeen, jolloin alaikäisten tulee poistua tapahtumapaikalta. Tapahtumassa järjestyksenvalvonta.

Inkfestien virallinen jatkopaikka on Vanha Kauppa osoitteessa Valtakatu 11, Kuusankoski.
Tervetuloa messuaftereille perjantaina ja lauantaina klo 01:30 asti!

Vanha Kauppa on persoonallinen ja nostalginen olutravintola ja puoti. Valtavirtaa vastaan uiva pieni perhevetoinen Vanha Kauppa on täysin itsenäinen anniskeluravintola. Kiinteistössä toimivan Panimo Hopan taproomina ja ulosmyyntipisteenä toimiva Kauppa tarjoaa kattavan olutvalikoiman lisäksi laajan valikoiman
erilaisia juomia aina kahvista grappaan.

Tutustu Vanhan kaupan tunnelmaan >

Taideruukin 2. kerroksesta vessat löytyvät käytävältä/aulasta keltaisten ovien takaa. Henkilökunnan vessat on myös vessapassi-tarroilla vessapassilaisten käytössä.

Turvallisemman tilan periaatteet

Kouvola Inkfest noudattaa tapahtumissaan
yhdenvertaisuuden ja turvallisemman tilan periaatteita.
Syrjimättömässä ja turvallisessa ilmapiirissä vuorovaikutus sujuu parhaiten.
Jokainen meistä voi vaikuttaa siihen!

Jokaisella on oikeus osallistua Kouvola Inkfest tapahtumaan ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

Turvallisemman tilan periaatteilla ja toimintatavoilla pyritään luomaan tila, jossa kaikki pyrkivät omalla toiminnallaan rakentamaan yhdenvertaista, kunnioittavaa ja avointa ilmapiiriä ja keskustelua.

Olemme kuitenkin tietoisia siitä, että erityisesti julkisissa tiloissa ja tapahtumissa on epätodennäköistä, että tilat olisivat täysin turvallisia kaikille. Tämän vuoksi kannustamme kaikkia osallistujia aktiivisesti luomaan ilmapiiriä, jossa toistemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat prioriteetteja. Pidetään huolta toisistamme.

Jos koet tapahtumassa häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, ole yhteydessä Inkfestin henkilökuntaan ja/tai järjestyksenvalvojiin. Koko henkilökunta sekä järjestyksenvalvojat ovat sitoutuneet turvallisemman tilan periaatteisiin ja toimivat apunasi ja tukenasi mahdollisissa häirintätilanteissa.

Mikäli tilanne ei ole ratkaistavissa, sopimattomasti käyttäytyvä henkilö pyritään poistamaan tilasta mahdollisimman hienovaraisesti ja vähän huomiota herättävällä tavalla.


Tavoitat henkilökunnan sähköpostitse osoitteesta info@kouvolainkfest.fi myös tapahtuman jälkeen.

Kouvola Inkfest lupaa

 • Puutumme syrjintään, häirintään ja asiattomaan käytökseen. Emme hyväksy syrjintää tai huonoa käytöstä.
 • Saat olla oma itsesi!
 • Lupaamme olla tukenasi. Koko henkilökuntamme on sitoutunut turvallisemman tilan periaatteisiin ja meille voit turvallisesti ilmoittaa häirinnästä, syrjinnästä tai muusta huonosta käytöksestä.
 • Otamme tapahtumistamme palautetta vastaan myös jälkikäteen.
 • Otamme vastuun omasta toiminnastamme. Jos toimimme väärin tai mokaamme, pyydämme välittömästi anteeksi, selvitämme tilanteen ja pyrimme muokkaamaan toimintaamme.
 • Koulutamme itseämme ja päivitämme näitä turvallisemman tilan periaatteita.

Turvallisemman tilan periaatteet, joita odotamme kaikilta (myös itseltämme)

 • Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Et voi tietää toisen rajoja kysymättä niistä. Kysy siis ennen kuin esimerkiksi kosket toiseen. Kuuntele ja muuta käytöstäsi, jos joku ilmaisee sinulle, että käytöksesi tekee heidän olonsa epämukavaksi.
 • Kunnioita kaikkia, älä tee oletuksia – jokaisella on itsemääräämisoikeus. Älä tee oletuksia kenenkään seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, sosioekonomisesta taustasta, toimintakyvystä tai terveydestä.
 • Ei kehosyrjintää. Älä kommentoi toisen kehoa. Jätä myös pois kommentit toisten ruoka-annoksista ja syömisestä.
 • Kunnioita toisten mielipiteitä, uskomuksia, kokemuksia ja eriäviä näkökantoja. Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään puheillasi, käytökselläsi tai teoillasi. Yritä tiedostaa omat oletuksesi, puhu omasta kokemuksestasi, älä muiden puolesta.
 • On sallittua ja hyvä kertoa, että et tiedä tai tunne jotain asiaa. Voit kysyä lisätietoa.
 • Jos olet eri mieltä jonkun kanssa, koita ilmaista se rakentavalla ja rauhanomaisella tavalla. Keskity asiaan, älä henkilöön.
 • Ole vastuussa omasta toiminnastasi ja käytöksestäsi. Ole tietoinen, että toiminnallasi on vaikutus toisiin ihmisiin hyvistä aikomuksistasi huolimatta.
 • Anna tilaa. Pyri huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Älä jyrää muiden mielipiteitä ja anna puheenvuoro.  Kuuntele muita. Kunnioita myös toisten yksityisyyttä ja käsittele arkoja aiheita kunnioittavasti.
 • Mikäli jokin tilanne tuntuu epämukavalta, nostathan asian esiin, esimerkiksi kertomalla siitä meille järjestäjille. Voit antaa palautetta tapahtumistamme myös jälkikäteen.
 • Puutu häirintään myös sitä todistaessasi ja kysy häirityksi tulleelta, haluaako hän apua tai tukea. Älä jää vain sivustakatsojaksi.